جوان: کشتیبان را سیاستی دیگر آمده است | پرچم قالیباف در روزنامه جوان بالاست!
رویداد ۲۴ | روزنامه جوان امروز محمدباقر قالیباف را عکس یک کرده و از قاطعیت او در مجلس و در جریان بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی میگوید! این درحالی است که بسیاری از رسانهها در روزهای به نقش مهم قالیباف در پروسه رای اعتماد اشاره کرده و به او یادآور شدهاند که عملکرد وی چگونه بر تعامل مجلس و دولت جدید تاثیر خواهد داشت.
نکته مهم مورد اشاره نحوه برخورد قالیباف با تندورهای مجلس و مشخصا طیف پایداری است. برخوردی که روزنامه جوان از آن کاملا راضی است و درباره آن نوشته: «اداره جلسات مجلس در رأیاعتماد به وزیران پیشنهادی دولت چهاردهم اینروزها با مدیریت تحسینبرانگیز و قاطعیت محمدباقر قالیباف همراه شده است. او هم تذکر بموقع به وزیران میدهد مانند وقتی که وزیر پیشنهادی بهداشت درباره تأیید صلاحیت پزشکیان در انتخابات مجلس خطایی کرد و قالیباف تذکر داد که ردصلاحیت او در شوراینگهبان نبوده و در هیئتهای اجرایی استان بوده است، و هم مانع تذکرات خارج از دستور برخی نمایندگان خاص میشود و در مقامی دیگر از همان نماینده آییننامه نشناس، تذکر دیگری را میپذیرد تا نشان دهد مدیریتش بدون حبوبغض است.»
جوان از یک سو در میانه نقد به ثابتی، حمایتی زیرپوستی از قالیباف کرده و هم در گزارش دیگری نوشته: «قالیباف حقیقتاً در چند ماه اخیر رفتار یک مقام ارشد تراز حکومتی در نظام جمهوری اسلامی را بهخوبی به نمایش گذاشته است. در انتخابات از بقیه نامزدها بهتر و مسلطتر بود. تا آنجا که بحق درباره او نوشتند که جریان اصولگرایی ناتوان بود که بهترین مدیر اجرایی خود را رئیسجمهور کند، اما طرف مقابل با کسی که نه خود و نه حامیانش چنین ادعایی درباره او نداشتند، چنین کرد. اما رفتار پساانتخاباتی قالیباف هم یک الگوی تحسینبرانگیز بود. در مواجهه با شکست و در مواجهه با رقیب پیروز، آنچنان کرد که در خاطرهها بماند.»
این روزنامه اصولگرا پاسخ قالیباف به رسایی را مصداق چنان بزرگ کرده و که گویی این رفتار پر و بال ندادن به تندروهایی مجلس از قضا با خود قالیباف هم مشکل دارند؛ خارج از وظایف ریاست مجلس بوده و نیاز به مدل افتخار دارد! «جوان» نوشته: «اکنون نیز در مجلس و در رأیاعتماد به وزیران رقیب، با مدیریت درست که تحسین دوست و دشمن را برانگیخت، مانع لابیگریهای مذموم و برنامهریزیشده له یا علیه وزیران شد. این نیز خودش کاری دقیق بود. سعهصدر او مقابل کسانی که ویدئو پر کردند و قسم خوردند که نگذارند او رئیسمجلس باشد، مثال دیگری از کار درست او بود. برخیها از همان آغاز میگفتند قالیباف مناسب ریاست مجلس نیست و باید در اجرا باشد، اما او نشان داد در این عرصه نیز میتواند مانند اجرا توانمند نشان دهد. این خاصیت کشورهای متمدن و توسعهیافته است که مدیران قدرتمند خود را تقویت و آنان را حفظ میکنند و ما نیز باید اکنون که شعار وفاق در هر کوی و برزنی شنیده میشود با عبور از برخی دوقطبیهای هیجانی به این سمت برویم که ظرفیتهای بالفعل مدیریتی را با دغدغههای ویرانگر نفسانی از بین نبریم و بیش از این به کشور صدمه نزنیم. دولت و کشور برای آینده خود به چنین رفتارهای قاعدهمند و ترازی نیاز دارد.»
این روزنامه اصولگرا همچنین نوشته: «در جریان بررسی صلاحیت و برنامههای کابینه چهاردهم، اگرچه تاکنون حواشی نتوانسته بر متن غلبه کند، اما تذکر حمید رسایی به رئیس مجلس شورای اسلامی و پاسخ قالیباف به او پرده از یک تصمیم دوراندیشانه مهم و عاقلانه از سوی هیئت رئیسه مجلس در این دوره برداشت؛ تصمیمی که به اعتقاد رئیس مجلس شورای اسلامی، باب هرگونه فشار و لابیگری با موافقان و مخالفان وزرای پیشنهادی را بسته است.»
«جوان» که تلویحا قالیباف را بهترین رئیس مجلس طی ادوار مختلف دانسته، نوشته: «یکی از آسیبهایی که مجلس از ادوار گذشته تا کنون با خود، حفظ کرده، غلبه برخی شلوغکنها و افراطیونی است که اگرچه تعداد کمی هستند، اما همواره صدای بلندی داشته و با مواضع تندروانه خود، حرکت کلی مجلس را به حاشیه بردهاند. چنانکه گفته شد، این آسیب ارتباطی به این مجلس ندارد و پیش از این هم از سوی برخی نمایندگان با گرایشهای مختلف سیاسی بر مجلس سایه افکنده است. اما به نظر میرسد با قاطعیت دیروز دکتر قالیباف، گویی کشتیبان را سیاستی دیگر آمده است. او با سابقهای چهارساله که در ریاست مجلس پشت سرگذاشته، اکنون تصمیم گرفته است با قدرت و قاطعیت از کیان مجلس دفاع کند و اجازه ندهد برخی سازهای ناکوک و ستیزهجو بر حرکت انقلابی مجلس تأثیر بگذارد.»